Artiklar om: Blodprov

Så beställer du blodprov via Svensk Provtagning

Beställ blodprovet på Marknadsplatsen

Följ din produktaktiveringsinstruktion som du får via e-post eller hittar på produktsidan på Marknadsplatsen under Köpta produkter.
Börja med att gå till https://svenskprovtagning.se/healthintegrator och klicka på knappen Kom igång.

Välj provtagningsställe. Hitta provtagningsställe som passar dig och klicka på Välj

Granska provtagningsställe. Säkerställ att provtagningsstället passar dig och klicka på Nästa

Delning av blodprovsresultat. Här erbjuds du möjligheten att välja hur du vill dela blodprovsresultaten med Health Integrator. Om du väljer Automatiskt behöver du inte ladda upp ditt resultat på vår plattform själv. Det kommer att registreras automatiskt med hänsyn till datasäkerheten.

Logga in med BankID. Fyll i ditt personnummer och logga in med BankID så att din remiss ska skapas på ditt personnummer.

Betalning. Din beställning är redan betald och beloppet är 0 kronor. Detta utförs enligt en formell procedur. Fyll i dina uppgifter och klicka på Fortsätt för att gå vidare.

Följ instruktionerna för att ta ditt blodprov. Nu har du beställningen och en remiss har skickas till ditt valda provtagningsställe. Du har också fått bekräftelse skickat till din epost address.

Har du frågor? För frågor angående ditt blodprov hänvisar vi dig i första hand till Svensk Provtagning https://svenskprovtagning.se/fragor-och-svar

För frågor relaterade till Health Integrators tjänst, häslocoachning och dina samtal, kontakta oss på support@healthintegrator.se så hjälper vi dig.

Uppdaterad den: 13/12/2023