Artiklar om: Inloggning

Logga in på Health Integrators hälsoplattform

Logga in på plattformen i din webbläsare

Du loggar enkelt in via app.healthintegrator.se på din dator eller mobil. Plattformen öppnas som en webbsida i din webbläsare. Observera att det inte finns någon mobilapplikation att ladda ner.

För en bättre upplevelse, använd de vanligaste webbläsarna som Chrome, Firefox, Safari och Microsoft Edge.

Vi rekommenderar att du väljer Safari som standardwebbläsare för alla iPhone-enheter.

För Android-telefoner (Samsung eller Sony) rekommenderar vi att du byter standardwebbläsare från Samsung Internet till Chrome.

Om du upplever problem kan det vara att du behöver uppdatera din telefons programvara eller byta till en nyare modell.

Har du fortfarande problem med inloggningen? Skicka oss en skärmdump av felet till support@healthintegrator.se, så hjälper vi dig på bästa sätt.

Uppdaterad den: 19/12/2023