Artiklar om: Blodprov

Labbet hittar inte min beställning

Vi har tyvärr haft problem med vissa labb. Vårdpersonalen hämtar beställningen i laboratoriesystemet. För vissa labb har det tagit längre tid att ladda upp beställningen, uppemot 15 minuter.

För att säkerställa att din beställning kan laddas upp, gå till någon av följande labb (provtagningsenheter).

Om din egna vårdcentral erbjuder provtagning behöver du kontrollera att den finns med i ovanstående lista.

Välj gärna drop in vilket betyder att du inte behöver boka tid.

Uppdaterad den: 04/12/2023