Artiklar om: Region Stockholms hälsoprogram

Kan jag använda mitt friskvårdsbidrag?

Ja, de flesta av våra tjänster som finns på marknadsplatsen är godkända utifrån Skatteverkets regler. Det finns angivet på varje enskild produkt eller tjänst vad som gäller utifrån Skatteverkets regler.

Viktigt att tänka på att arbetsgivaren kan välja att göra annorlunda, så är du osäker på vad som gäller kontakta din arbetsgivare.

Vissa arbetsgivare har friskvårdsbidraget låst i en friskvårdsportal, exempelvis Epassi, Benefits, Wellnet, etc. Då kan du inte nyttja det på vår marknadsplats men däremot går det bra att köpa samtal via dessa portaler.

Uppdaterad den: 16/01/2024