Artiklar om: Hälsocoach

Jag vill avboka/omboka/boka ett samtal

För att avboka/omboka eller boka nytt samtal med din coach loggar du enklast in på plattformen: https://app.healthintegrator.se/login. Där finner du coachens lediga tider och kan välja en tid som passar er båda.

Logga in på plattformen.
Gå till menyn och välj Samtal.
För att boka ett nytt samtal, tryck på knappen Boka samtal.
Om du vill boka om eller avboka ett befintligt samtal, välj det aktuella samtalet och tryck på ikonen med tre punkter längst upp till höger i samtalsfältet.

Om du inte finner en tid som passar, hör gärna av dig till oss på supporten, så hjälper vi dig att finna en tid via support@healthintegrator.eu

Observera: Avbokning eller ombokning av samtal måste göras senast 24 timmar innan schemalagt samtal. Annars förlorar du samtalskredit.

Uppdaterad den: 06/12/2023