Artiklar om: Blodprov

Jag hittar inte mejlet med blodprovsinbjudan?

Om du inte hittar mejlet i inkorgen, titta gärna i skräpposten eller sök med sökord som 'From: Health Integrator app.region-stockholm@healthintegrator.se' eller 'blodprov'.

Mejlen med blodprovsinbjudan ser ut så här:

Ett annat sätt att komma till din blodprovsinbjudan är att logga in på 1177.se och gå till Genvägar/Egen provhantering.

Vid årsuppföljningarna ser du även en banner med länken till beställningen i Översikten direkt när du loggar in på plattformen https://app.healthintegrator.se/dashboard.

Uppdaterad den: 04/12/2023