Artiklar om: Marknadsplats

Delbetala en order

Du kan nu betala för en order med resterande hälsosaldo och betala mellanskillnaden med Swish.

Observera att du endast kan välja att dela upp betalningen för köpet när du avser att ta slut på hela resterande summan av hälsosaldot.

Du delbetalar en order på följande vis:
Gå till produkten på marknadsplatsen och lägg den i din varukorg.

I varukorgen väljer du "Hälsosaldo (delvis)".

I betalläget ser du nu, under "Betalat med hälsosaldo", att ditt resterande saldo dragits från beloppet.

Klicka därefter på betalalternativet "Egna medel" och slutför betalningen med Swish.

Uppdaterad den: 19/02/2024